Aparat antidaunatori si senzori de miscare, ochi luminosi de bufnita

Aparat antidaunatori Ultra Sonic si senzori de miscare, ochi luminosi de bufnita, Owl Alert
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 129 lei.

Citeste tot

129,00 lei 69,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
12 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Aparat antidaunatori Ultra Sonic si senzori de miscare, ochi luminosi de bufnita, Owl Alert
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 129 lei.

Descriere

Aparat antidaunatori Ultra Sonic si senzori de miscare Owl Alert​ model Bufnita, a fost conceput ca o solutie naturala, extrem de eficienta in a alunga porumbeii, vrabiile, graurii, soareci, ratoni, cerbi, veverite, iepuri..etc.

Instalati dispozitivele de alungat pasarile din vreme – Inainte sa apara, sa faca cuiburi !

– Inainte sa gaseasca sursa de hrana !

– Inainte sa-si marcheze teritoriu !

– Folositi metode si produse combinate, in acelasi timp , pentru o eficienta mare !

Fara chimicale, pesticide si fara a fi daunatoare animalelor din gospodarie, Owl Alert este solutia ideala pentru indepartarea daunatorilor !

Acest aparat antidaunatori cu senzor de miscare, model Bufnita Owl Alert este fabricat dintr-un material rezistent pentru a se folosi in exterior, o perioda lunga de timp ! Fabricat si proiectat dintr-un material sa imite perfect Bufnita ! Poate fi folosit si ca element decorativ pentru orice loc ! Owl Alert protejeaza de pasari si alti daunatori curtile, terasele, balcoanele, gradinile, acoperisurile, depozitele, fermele, zone comerciale si industriale, culturile agricole sau orice alta locatie unde isi fac simtita prezenta daunatorii. Secretul consta in combinatia dintre senzorul de miscare, care la activare face ca aparatul sa emita ultrasunete si ochii bufnitei care se aprind intr-o nuanta de rosu intens. Cand este detectata o miscare, ochii bufnitei se aprind rosu si emite sunete ultrasonice care vizeaza daunatorii. Sunetul poate fi auzit doar de animale, nu de oameni si este o modalitate excelenta de a descuraja daunatorii fara a utiliza substante chimice sau pesticide. Bufnita rezistenta si rezistenta la intemperii functioneaza zi si noapte si nu va dauna animalelor! Specificatii aparat antidaunatori Ultra Sonic si senzor de miscare Owl Alert : – caracteristici speciale : sunet ultrasonic, ochi rosii intermitent – functioneaza cu 4 baterii de 1,5 AA ( nu sunt incluse ) – tensiune de lucru: 6 V – curent de lucru: 350 mA – curent de standby : 68uA – inaltime totala : 8,5 inch – lungime totala : 5 inch

OWL ALERT 2

Caracteristici generale

Tip produs Dispozitiv ultrasunete
Utilizat pentru Pasari Rozatoare Caini Pisici Animale salbatice
Forma/Textura Baton
Numar bucati 1
Material ABS
Culoare Maro

Specificatii tehnice

Recomandat pentru incaperi pana la 1000 m²

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.