Import placeholder for 9806

Descriere produs

Masina de tocat carne numarul 10 Grünberg GR101 este practica usor de folosit si intretinut este un produs fabricat din materiale foarte rezistente ( fonta ) totodata avand un design placut.Este ideala pentru a toca carne legume si poate fi folosita pentru acasa restaurante cantine….etc.

Mod utilizare Grünberg GR101:

– Spălaţi carnea dezosaţi si tăiaţi bucăţi mici.
– Întroduceţi carnea în tocător şi învărtiţi de manivelă.
– Avantajul maşinii manual de tocat carne constă în forma ei simplă suprafetele netede forma practică mânuirea uşoară şi construcţia inteligentă.
Ideala pentru utilizare casnica dar este foarte practica poate fi utilizata chiar şi în restaurante este ideala la tocarea cărnii a legumelor sau la făcut gemuri. Datorită simplicităţii la curăţare corespunde tuturor cerinţelor igienice.
Confectionata din fonta 100% masina de tocat carne numarul 10 Grünberg GR101 are garantia unei utilizari pentru perioada foarte lunga si ofera placerea simplitatii si eficientei in bucatarie !

– dupa utilizare demontati masina de tocat carne si splati sub jet de apa calda cu detergent de vase.
– dupa curatare lasati sa se usuce bine si apoi o puteti asambla
– partile componente sunt detasabile astfel incat pot fi spalate foarte usor
– dimensiunile cu toate componentele montate (maner surub de prindere etc.) dimensiuni ambalaj ~ Lungime 24 7 cm x Latime 18 cm x Grosime 11 cm

BONUS – set de palnii din plastic

Date tehnice :

– corp 
– prindere pe blat
– maner
– brat 
– productivitate: max. 45 kg/h

Inca nu sunt recenzii

Fii primul care acorzi o recenzie