Masa laptop T8 cu doua ventilatoare, reglabila pe inaltime, cooler incorporat

Masa laptop T8 cu doua ventilatoare, reglabila pe inaltime, cooler incorporat
Oferta cu stoc limitat. 95 Pret redus de la 169 lei.

Citeste tot

169,00 lei 95,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
9 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Masa laptop T8 cu doua ventilatoare, reglabila pe inaltime, cooler incorporat
Oferta cu stoc limitat. 95 Pret redus de la 169 lei.

Descriere

Masuta pliabila, cu inaltime reglabila, pentru laptop sau notebook realizata din aliaj de aluminiu ce permite eliminarea caldurii degajate de laptop. Picioarele din plastic rezistent cu sistem de reglare vor permite rotirea pana la 180 grade. Se poate regla in diferite pozitii si unghiuri de inclinatie, oferindu-va astfel flexibilitate in utilizarea laptopului, cofort si protejarea sanatatii dumneavoastra prin adoptarea unei pozitii corecte a corpului in momentul utilizarii(va protejati coloana vertebrala, incheieturile mainilor, ochii, etc.)

MASA T8 5

Platforma dispune de suport tip margine inalta ce nu va permite alunecarea laptopului sau notebook-ului dumneavoastra. Dispune de 2 ventilatoare dotate cu buton ON/OFF si cablu de alimentare USB, detasabil.

Masa Laptop cu doua ventilatoare ,reglabila pe inaltime si rabatabila + cooler incorporat

Standul/cooler notebook ofera o pozitie ergonomica de lucru pe canapea, in pat, in tren avand o inaltime optima de lucru. Suportul are o suprafata de lucru cu dimensiuni de 42cm x 27 cm. Structura metalica si de ventilatie protejeaza eficient impotriva supraincalzirii si asigura o buna circulatie a aerului. Ventilatoarele USB optional ofera racire si protectie suplimentara impotriva supraincalzirii, defectiunilor, prabusirii sistemului sau a oboselii termice de baza care ar putea provoca pagube hardware pe termen lung. Prima imbinare este de 180 °, a doua si a treia articulatie pot fi reglate cu 360 °. Afisajul unghiului permite reglarea sincrona a imbinarii. Setarea asincrona este posibila si daca, de exemplu, suprafata este neuniforma. M Cu o greutate de doar 1,5kg, usor de transportat in calatorii lungi si functionalitatea sa inteligenta este gata de utilizare in cateva secunde. Poate fi folosit si ca inlocuitor pentru trepiedele conventionale sau mesele genunchiului. Prin urmare, poate fi amplasat un proiector.

Dimensiuni : suprafata de lucru 42,0 cm x 27 cm.

Lungime totala: Latime totala: 28,0 cm

Pachet inclus: 1 x suport pentru laptop

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.