Masina de tuns animale Zowael

Masina de tuns pentru caini sau pisici (sau alte animale) la un pret special.

Citeste tot

55,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
6 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Masina de tuns cainii Zowael cu acumulator portabil. Masina de tuns caini va ajuta sa va tundeti cainele acasa fara efort si timp pierdut. Masina profesionala tuns caini Zowael, este un dispozitiv cu ajutorul caruia va puteti tunde sau coafa cainele oricand si in orice loc doriti. Acest aparat de tuns caini este prevazut cu lame puternice. Masina de tuns caini model Zowael poate fi folosit pentru orice tip de par, putand tunde la dimensiuni intre 3 si 12 mm, si chiar si zero.

Masina de tuns animale Zowael

Masina de tuns caini se poate folosi pentru parul de pe labute, spate, zona capului, sau coada. Este foarte usor de folosit, curatat si intretinut, in pachet fiind oferita o perie pentru curatat, cat si solutie speciala pentru intretinere. Fiind prevazut cu acumulator, aparatul profesional pentru tuns caini – Zowael nu depinde de o sursa de curent, autonomia acumulatorului permitandu-i folosirea neintrerupta timp de aprox. 45 min.

Caracteristici masina de tuns caini Zowael: latime lama ~ 4,5 cm. 2 capete atasabile cu 4 dimensiuni ~ 3-6-9-12 mm. acumulator cu autonomie mare ~ timp de functionare aprox. 45 min. frecventa ~ 50 Hz. Pachetul masina de tuns caini Zowael contine: aparat de tuns caini profesionala model ZOWAEL RFC-280A. alimentator la 220V ~ 3 V / 300 mA. 2 capete ~ 3/6 mm respectiv 9/12 mm. perie curatare. sticluta cu solutie pentru intretinere. manual tehnic.

Inca nu sunt recenzii

Fii primul care acorzi o recenzie