Mop profesional cu doua cuve de spalare si uscare

Mop profesional cu doua cuve de spalare si uscare
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 158 lei.

Citeste tot

158,00 lei 79,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
15 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Mop profesional cu doua cuve de spalare si uscare
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 158 lei.

Descriere

Mop profesional cu doua cuve de spalare si uscare  are un design unic de structura de rotatie la 360 de grade pe care il puteti muta cu usurinta in mediul ingust si puteti indeparta petele din colt.

De asemenea mopul uscat Scratch Anet are un cap de mop plat din microfibra, foloseste tehnologie avansata de productie, moale, fara scame, curat puternic, rezistent la zgarieturi si previne mirosurile sau mucegaiul.

Galeata cu storcator si rezerva mop este utilizabil pe toate suprafetele precum lemn, laminat, linoleum, sticla, travertin, marmura si alte tipuri de pardoseli din piatra,..etc.

nu

-De fiecare data cand introduceti mopul in galeata, aceste particule se vor curata in apa cu ajutorul periei de curatare, ce este atasata de galeata, uleriour mopul se va usca in vasul special pentru uscare

-Mopul iese din galeata impecabil dupa ficare spalare, comparativ cu mopurile clasice, care indind aceleasi particule si bacterii pe jos in timpul spalarii.

-Utilizarea sistemului nostru va economisi timp, oferindu-va in acelasi timp cele mai curate pardoseli posibile

-Sistemul nostru revolutionar de autocuratare va poate asigura, ca murdaria de pe podea sa fie indepartata cu usurinta

-Utilizare umeda sau uscata: perfect pentru curatarea casei, bucatariei, baii, biroului, etc..

-Puteti sa il stilizati umed, pentru o curatare profunda sau sa il utilizati uscat pentru praf de podele, tavane, ferestre si alte suprafete.

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.