Ochelari cu Lentile Ajustabile

Ochelari cu Lentile Ajustabile Dial Vision
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 98 lei.

Citeste tot

98,00 lei 29,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
15 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Ochelari cu Lentile Ajustabile Dial Vision
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 98 lei.

Descriere

  • Ochelarii Dial Vision Eyejusters, reprezinta o soluție viabilă pentru cei care au nevoie de mai multe tipuri de ochelari, fiind ideali pentru oamenii care au nevoie de +1 pentru utilizarea computerului, de +2 pentru citit și de +3 pentru obiecte aflate la o distanță foarte mică.
  • Ochelari cu lentile ajustabile Dial Vision  funcționează similar unui binoclu, pe ambele părți interioare ale ramelor se află o mică rotiță care permite purtătorului să ajusteze focusul după bunul plac

ochelari profesionali dial vision

  • Acesti ochelari inovativi îndeplinesc toate aceste funcții, acoperind toată gama de la 0 la +3.
  • Ochelarii Dial Vision sunt comozi, utili si foarte usor de utilizat, pur si simplu ii pui la ochi și învârți rotița până când ceea ce vrei să vezi devine foarte clar.
  • Sunt ideali pentru persoanele cu hipermetropie atunci cand persoana vrea să vadă un obiect care se află foarte aproape de el si va avea nevoie de o lentilă convexă cu o formă bombată, sau când vrea să vadă ceva la o distanță mai mare si va avea nevoie de o lentilă mai subțire, cu o formă mai puțin convexă.

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.