Organizator pantofi Shoes Under

Cu acest organizator pantofi eliberati holul sau dulapul dvs. si profitati de spatiul nefolosit de sub pat unde puteti aseza lejer chiar si 12 perechi de pantofi. Pantofii dvs. nu isi vor modifica forma si nici nu se vor prafui pentru ca acest organizator de pantofi a fost creat sa reziste la umiditate si praf.

Citeste tot

11,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
11 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Cu acest organizator pantofi eliberati holul sau dulapul dvs. si profitati de spatiul nefolosit de sub pat unde puteti aseza lejer chiar si 12 perechi de pantofi. Pantofii dvs. nu isi vor modifica forma si nici nu se vor prafui pentru ca acest organizator de pantofi a fost creat sa reziste la umiditate si praf. Shoes Under organizator pantofi are un capac transparent de protectie prevazut cu fermoar pentru o inchidere cat mai eficienta.

Organizator pantofi la un pret special

In plus, aveti la dispozitie doua manere laterale pentru o manevrare usoara. Spuneti la revedere dulapurilor aglomerate, pline de pantofi prafuiti si folositi spatiul neutilizat sub pat pentru a pastra pantofii bine organizati numai cu organizator pantofi model Shoes Under. De asemenea organizator pantofi si incaltaminte poate fi folosit pentru a asigura ordinea chiar si in camera copilului dvs. organizandu-i jucariile cu ajutorul acestuia. Dimensiuni organizator pantofi:? 70 x 55 x 15 cm.

Inca nu sunt recenzii

Fii primul care acorzi o recenzie