Pachet 2 x Orteze Corectare pentru combaterea durerilor si ameliorarea monturilor

Pachet 2 x Orteze Corectare pentru combaterea durerilor si ameliorarea monturilor
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 89 lei.

Citeste tot

89,00 lei 39,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
15 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Pachet 2 x Orteze Corectare pentru combaterea durerilor si ameliorarea monturilor
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 89 lei.

Set orteze pentru corectare monturi. Ortezele cu gel regleaza gentil tendoanele si muschii cu presiune a piciorului in timpul somnului si in timpul zilei O alternativa la interventia chirurgicala. Se poate regla pentru orice marime de picior, atat pentru femei cat si pentru barbati.

“Devierea degetului mare al piciorului (haluce) catre degetul imediat urmator si aparitia unei tumefactii articulare dureroase (monturi sau hallus valgus) creeaza suficiente batai de cap acelora dintre noi care au aceasta problema. Mult timp ignorata, aparitia monturilor, pe langa aspectul inestetic, este si generatoarea unor dureri greu de suportat. O solutie pentru a evita progesia bolii catre stadii avansate, in care numai tratamentul chirurgical este indicat, este purtarea pe timp de noapte a unei orteze. O astfel de orteza, reglata corect, pentru a nu exercita o presiune prea mare asupra articulatiei, puratata in perioadele de repaus sau noaptea, va poate reduce si ameliora durerea. Alaturi de aceste orteze, purtarea unor separatoare pentru deget, a unor talonete moi, a incaltamintei mai largi si fara tocuri prea inalte, va pot imbunatatii calitatea vietii. Pot fi utile si in procedura de recuperare postoperatorie. Pot fi o alternativa la interventia chirurgicala, , atunci cand, din diferite motive, aceasta nu este posibila.”

Orteza nocturna pentru monturi este fabricata din plastic, velcro si EVA (spuma polietilenica). Lateral, are un sistem de prindere cu banda arici, pentru a regla presiunea asupra articulatiei. A nu se purta in timp ce mergeti.

La achizionarea unei orteze nocturne pentru 1 picior primiti gratuit si orteza pentru celelalt picior.

Pachetul include:

– 1 x cutie de orteze pentru monturi (2 buc)
– Pachetul contine 1 pereche, marime universala.

Dimens. 16 x 6 cm cca