Set 2 x capcana antiinsecte cu lampa UV si aspiratie

Set 2 x capcana antiinsecte cu lampa UV si aspiratie, Mosquito Killer
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 149 lei

Citeste tot

149,00 lei 79,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
8 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Set 2 x capcana antiinsecte cu lampa UV si aspiratie, Mosquito Killer
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 149 lei

Descriere

Set 2 x aparat antiinsecte cu lampa UV si aspiratie, Mosquito Killer

Te-ai saturat de tantari si alte insecte din casa ta? Poti inlatura tantarii sau alte insecte cu ajutorul lampii, fara a mai folosi alte spray-uri. Acesta este sigur pentru oameni si animale, pentru ca nu contine substante chimice si nu emite radiatii. In ceea ce priveste zgomotul, lampa nu emite niciun sunet. Poate fi conectata la orice dispozitiv cu port USB sau un adaptor obisnuit.

Este usor de curatat si poate fi transportata oriunde aveti nevoie. Aparatul are functia de a prinde tantarii prin atragerea lor cu lumina UV si colectarea acestora in recipientul din partea de jos. Tehnologia speciala de rotatie ciclonica a aerului face ca tantarii si insectele sa cada in partea de jos a recipientului unde se deshidrateaza.

MOSQUITO KILLER 2

Lampa electronica anti insecte nu contine substante daunatoare, nu este toxica, nu emite radiatii si este sigura pentru oameni si animale. Dispozitivul este foarte usor de folosit si de curatat. Lumina UV atrage tantarii pe o raza de aproximativ 20-40 metri iar ventilatorul silentios le blocheaza in cutia de depozitare.

 

Tantarii si insectele care zboara in apropierea aparatului din orice directie vor fi aspirati in capcana insectelor cu puterea de aspiratie a ventilatorului care este foarte eficient.

Metoda ecologica ucide tantarii intr-o maniera complet sigura pentru oameni si animalele de companie, fara zgomot, non-chimic, non-toxin si non-radioactiv.

Ideal pentru utilizarea in interior, dormitor, birou, toaleta, cort de camping sau alte medii inchise.

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.