Set doua dispozitive Impotriva Sforaitului, Clipsuri Magnetice Antisforait

Set doua dispozitive Impotriva Sforaitului, Clipsuri Magnetice Antisforait
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 58 lei.

Citeste tot

59,00 lei 29,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
14 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Set doua dispozitive Impotriva Sforaitului, Clipsuri Magnetice Antisforait
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 58 lei.

Descriere

Sforaitul este o problema generala intalnita in orice parte a planetei. Sforaitul este mai repede o reactie a organismului decat o problema, in momentul in care respiratia nu se mai realizeaza in conditii optime, caile nazale fiind obturate mai mult sau mai putin.

Sforaitul se produce ca si consecinta a unui flux de aer nazal insuficient, acest lucru intamplandu-se atunci cand gura, maxilarul si muschii gatului se relaxeaza pe parcursul noptii.

dispozitiv antisforait 2

Clipsul magnetic antisforait este cea mai simpla si ingenioasa solutie pentru a scapa de acest obicei deranjant.

Acest dispozitiv impotriva sforaitului este conceput pentru a fi introdus intr-un mod usor si foarte confortabil la nivelul narilor, permitand aerului sa fie inspirat si expirat intr-un mod eficient, corect si continuu.

Materialul din care este realizat clipsul magnetic antisforait este un silicon foarte moale, neiritant si extrem de confortabil.

Asa cum se poate observa din titlul produsului clipsul este magnetic, rolul acestor magnetii fiind unul extrem de precis, acela de a stimula fluxul sanguin.

Clipsul magnetic antisforait este universal, astfel poate fi folosit atat de catre femei cat si de catre barbati.

Chiar daca potate fi folosit de orice persoana, nu se recomanda folosirea aceluiasi dispozitiv pentru mai multe persoane, in primul rand din aspecte ce vizeaza igiena.

Dispozitivul este reutilizabil, pastrandu-se foarte usor, deoarece vine insotit de o cutiuta speciala pentru depozitare.

Clipsul antisforait este un dispozitiv extrem de eficient, neinvaziv, sigur, reutilizabil si confortabil de purtat pentru oricine.

Se recomanda spalarea dispozitivului dupa mai multe utilizari.

Clipsurile nu produs nici un fel de rani chiar daca sunt utilizate constant.

Date tehnice:

Culoare: transparent

Greutate: 60 gr.

Dimensiuni: 1,8 x 1,6 cm

Continut Pachet: buc. dispozitiv impotriva sforaitului

buc. cutiuta pastrare

Magnetii care se regasesc in acest dispozitiv impotriva sforaitului  sunt de tip 800+ GAUS, tehnologie dezvoltata de NASA (aspect precizat inclusiv pe ambalajul produsului).

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.