Suport Numar Auto cu Camera, Unghi filmare 170 grade, Vedere de noapte

Suport Numar Auto cu Camera, Unghi filmare 170 grade, Vedere de noapte
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 119 lei.

Citeste tot

119,00 lei 69,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
4 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Suport Numar Auto cu Camera, Unghi filmare 170 grade, Vedere de noapte
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 119 lei.

Montare si utilizare:
Instalarea camerei este extrem de simpla – demontati suportul auto din fabrica si montati noul suport. Setul include un cablu de 6 m care va permite sa va conectati fara probleme la ecranul incorporat sau la un monitor suplimentar. Camera nu are legatura cu cutia de viteze, ci se leaga pe circuitul luminilor de mers inapoi. Pentru montaj, recomandam urmarea cu strictete a schitelor de montaj incluse in pachet, eventual consultarea unui specialist. Camera este rezistenta la umezeala (IP67), dar recomandam evitarea expunerii directe la jet cu presiune mare in cazul spalarii autovehicolului. Suportul pentru numarul de inmatriculare cu camera marsarier este compatibil cu majoritatea autoturismelor europene printr-e care: Mercedez-Benz, BMW, Skoda, VW, Audi, Renault-Dacia, Citroen, Peugeot etc.

Camera de mers inapoi cu LED incorporata in suport numar inmatriculare cu cablaj.
Camera de mers inapoi este un dispozitiv extrem de util , datorita caruia puteti evita stresul inutil cand parcati masina chiar si in locuri greu accesibile .
Camera are o lentila larga de 170 °, datorita careia campul de vedere reprezinta cel putin jumatate din dimensiunile camerelor oferite de competitie.
LED-urile va permit sa utilizati camera in timpul noptii, datorita faptului ca ofera suficienta lumina pentru a efectua manevrele necesare parcarii.
Suportul cu camera de mers inapoi este solutia ideala pentru a monta camera de mers inapoi intr-un mod neinvaziv, pur si simplu inlocuiti suportul si montati cablurile de alimentare la monitor / receptor. Camera poate fi ajustata vertical .

CAMERA AUTO 1 1

Simplitatea montajului:
-Instalarea camerei este extrem de simpla – demontati suportul auto din fabrica si montati noul suport. Setul include un cablu de 6 m care va permite sa va conectati fara probleme la ecranul incorporat sau la un monitor suplimentar.
Cablul de alimentare se conecteaza pentru alimentarea lampii de mers inapoi – aparatul porneste automat cand se activeaza treapta pentru mers inapoi.

 

Descriere

Camera video marsarier incorporata in suport numar de inmatriculare

Camera video spate incorporata in suportul placutei numarului de inmatriculare, cu preluare automata a imaginilor din spatele autovehicolului pe LCD-ul din oglinda retrovizoare interioara sau ecranul din consola masinii la selectarea treptei de mers inapoi. Dispozitivul se conecteaza la orice monitor cu intrare video, monitorul nu este inclus in pachet.

 • senzor de imagine: 1/4 “CMOS, vizualizare clara;
 • semnal: PAL / NTSC;
 • rezolutie: 480 linii TV;
 • pixeli efectivi: PAL: 638 × 582 | NTSC: 510 × 492;
 • categoria de protectie: IP67;
 • unghiul obiectivului: 120°;
 • iesire video: 1.0Vp-p, 75 Ohm
 • iluminare minima: 0Lux / F2.0;
 • alimentare: 6V – 15V (compatibil cu OE monitor / monitor DVD)
 • consumul curent: 270mA
 • temperatura de functionare: -20 ° C ~ 65 ° C
 • conector cu 4 pini.

Caracteristici:

Rezistent la apa si socuri
Rezolutie orizontala: 420 TVL
Vizibilitate nocturna 4 x IR LED
IP rating IP68
Usor de instalat fara gaurirea unei placute de inmatriculare originale
Include un cablu de alimentare si un cablu video

Specificatii:

Dimensiune: 54 x 14 x 2 cm
Alimentare: DC 12 V 0.3 W
Material Tip: Plastic ABS.

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.