Ventuza electrica pentru masaj, stimuleaza cu presiune negativa pentru circulatie, tonifiere, celulita

Ventuza electrica pentru masaj, stimuleaza cu presiune negativa pentru circulatie, tonifiere, celulita
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 139 lei.

Citeste tot

179,00 lei 69,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
11 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

Ventuza electrica pentru masaj, stimuleaza cu presiune negativa pentru circulatie, tonifiere, celulita
Produs cu stoc limitat. Pret redus de la 139 lei.

Descriere

1. [Gravitație cu presiune negativă] Oferă o absorbție puternică a pielii și țesutului adipos pentru a activa funcția de detoxifiere a limfei și a îmbunătăți circulația sângelui cu efect de răzuire.

 

 

2. [Stimularea undelor electromagnetice] Stimulează punctele de acupunctură și nervii senzoriali periferici prin micro-curent pentru a reduce inflamația și umflarea pentru o recuperare rapidă, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea presiunii, oboselii și oboselii cu o relaxare extremă.

3. [Funcționare simplă] Acces rapid la controlul butoanelor și indicarea directă a afișajului pe panou, convenabil pentru a monitoriza starea de lucru și a porni/opri instantaneu, reglați nivelul de intensitate a vidului după dorință cu un confort perfect.

Electric Cupping Machine Img4 min Electric Cupping Machine Img3 min

4.[Sursă de alimentare stabilă] Poate fi alimentat direct prin încărcare USB convenabilă, practic pentru a vă bucura de masaj relaxant oriunde și oricând, potrivit atât pentru utilizare acasă, cât și pentru călătorie.

5. [Easy Grips] Mânerul ergonomic permite ținerea în siguranță și economisire a energiei, chiar și după o utilizare îndelungată.

6. [Aplicații multifuncționale] Poate fi utilizat pe scară largă pe corpul dumneavoastră pentru cupping, masaj, guasha, pierdere în greutate etc., ajutând eficient la modelarea gâtului, brațelor, picioarelor, spatelui, abdomenului și membrelor inferioare și superioare etc.

Electric Cupping Machine Img6 min

Prudență:

1.Nu stați în același loc mai mult de 1 minut; Și dacă simțiți vreun disconfort, vă rugăm să încetați să îl utilizați continuu.

2. Persoanele cu alergii ale pielii, femeile însărcinate, pacienții cu atac de cord, persoanele care suferă de tensiune arterială anormală, tumori maligne, boli cerebrovasculare și persoanele cu obiecte străine ar trebui să evite utilizarea acestui produs.

Specificații

Material: ABS

Culoare carcasă: alb/roșu (opțional)

Putere: 5W

Tensiune de lucru: 5V

Tensiune de intrare: 100V-120V, 220V-240V

Nivele de intensitate: 2 nivele

ventuza pentru masaj 2

Lista de ambalare:

1 * dispozitiv de cupping

1 * cablu de alimentare

1 sac de filtre cu burete

1* riglă

1* penseta

1* Diagramă de puncte de acupunctură

*Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.