10 PIESE – Set suport protectie incheietura mana, picior, genunchi, glezna

10 PIESE – Set suport protectie incheietura mana, picior 10 piese – incheietura mainii, palma, cot, glezna, genunchi
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 149 lei.

Citeste tot

149,00 lei 59,00 lei

Magazin de incredere
Livrare: 2-4 zile lucratoare
11 oameni se uita in acest moment la produs

Descriere produs

10 PIESE – Set suport protectie incheietura mana, picior 10 piese – incheietura mainii, palma, cot, glezna, genunchi
Oferta cu stoc limitat. Pret redus de la 149 lei.

Setul contine:

  1. Orteza palmara – 2 bucati stanga- dreapta
  2. Orteza incheietura mainii – 2 bucati stanga- dreapta
  3. Orteza pentru cot – 2 bucati stanga- dreapta
  4. Orteza pentru glezna – 2 bucati stanga- dreapta
  5. Orteza pentru genunchi – – 2 bucati stanga- dreapta

Orteza palmara asigura sprijinul si sustinerea necesara in caz de entorse, luxatii, efort, precum si in timpul activitatii sportive.

Compresia elastica consta in presiunile exercitate asupra muschilor si articulatiilor ofera o mai buna percepere a corpului in spatiu si o senzatie de mentinere. Permite stimularea circulatiei si a creierului. Echipament sportiv ideal pentru a reincepe activitatea. Croiala morfologica se adapteaza la forma incheieturii, fara sa impiedice strangerea degetelor.

Protectie cot  cu capacitate de sustinere compresie elastica. Compresia elastica are rol de prevenire. Ajuta creierul sa perceapa pozitia si miscarea in spatiu a articulatiei. Materialul din care este confectionata este confortabil si respirant. Aspectul placut, designul si culorile contrastante fac din acest produs un accesoriu ce poate fi purtat in viata de zi cu zi. Pentru ambele articulatii ale coatelor

Protectie pentru genunchi cu capacitate de sustinere compresie elastica. Compresia elastica are rol de prevenire. Ajuta creierul sa perceapa pozitia si miscarea in spatiu a articulatiei. Materialul din care este confectionata este confortabil si respirant. Aspectul placut, designul si culorile contrastante fac din acest produs un accesoriu ce poate fi purtat in viata de zi cu zi. Pentru ambele articulatii ale genunchilor.

Glezniera asigura o presiune constanta pe articulatia piciorului si creaza o senzatie de confort, ideala pentru cei ce s-au accidentat la glezna sau pentru cei ce practica sporturi in care glezna este solicitata. Compresia elastica are rol de prevenire. Ajuta creierul sa perceapa pozitia si miscarea in spatiu a articulatiei. Materialul din care este confectionata este confortabil si respirant. Aspectul placut, designul si culorile contrastante fac din acest produs un accesoriu ce poate fi purtat in viata de zi cu zi. Pentru ambele articulatii ale gleznelor.

Culoare: albastru

Material: 38% polyester; 16% rayon; 46% elastic

Intretinere: spalati orteza cu apa cu sapun, nu folositi inalbitori sau detergent. Clatiti cu apa din abundenta si stoarceti prin presare.

Calcare: nu

Greutate: 70 g

Produsul contine elastic natural.